Publicitate

Rapid - Farul Constanța: Se anunță show total pe Arena Națională! Cotă mărită la 60 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 iulie 2021

Rapid și Farul Constanța se întâlnesc azi, de la 21:30, într-o partidă din cadrul etapei a 3-a din Liga 1. Meciul va avea loc pe Arena Națională, acolo sunt așteptați minimum 10.000 de spectatori.

După primele două runde, Rapid București e prima în Liga 1 și are punctaj maxim: giuleștenii au obținut șase puncte în urma victoriilor cu Chindia Târgoviște (1-0) și CS Mioveni (2-0). Dincolo, Farul se află pe poziția a 5-a, cu patru puncte strânse din deplasarea de la UTA (0-0) și din victoria cu Gaz Metan (2-0).

Rapid și Farul sunt două dintre cele patru echipe care n-au primit gol încă în actuala ediție de campionat. Bucureștenii au un golaveraj de 3-0, în timp ce Farul lui Hagi are golaveraj 2-0. UTA și FC Botoșani sunt celelalte echipe care n-au primit încă gol în noul sezon din Liga 1. Înainte de startul sezonului, Rapid și Farul au disputat un meci de pregătire, încheiat cu scorul de 1-1. Pariorii pot profita dacă în partida Rapid - Farul vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 60 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Junior Morais poate bifa meciul 250 în Liga 1, după cum anunță site-ul Ligii Profesioniste;
  • Hagi n-a reușit să câștige ca antrenor în cele trei meciuri disputate împotriva Rapidului;
  • Ovidiu Hațegan va conduce la centru partida de pe Arena Națională.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Rapid - Farul a fost mărită la 60, în loc de 2,10. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.