Liga 1

Marş stopat

Articol de Cosmin Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pandurii au ratat şansa de a obţine a şaptea victorie consecutivă din retur.

După şase vine şapte. Probabil că asta şi-au spus elevii lui Neagoe înaintea partidei cu Urziceniul lui Dan Petrescu. Şi Pandurii au pornit furibund partida. Orac a ţîşnit prin­tre visătorii fundaşi ai Unirii, dar lobul său de efect a trecut peste (11). Oamenii “Bursucului” au repli­cat prin raidurile lui Balint, dar acesta a fost ghinionist în două rînduri (4, 20).

Gorjenii s-au mutat apoi în tere­nul Urziceniului, dar inter­ven­ţiile goalkeeper-ului lituanian Arlauskis şi precipitarea în faţa por­ţii a lui Daniel Orac şi a lui Ale­xandru Piţurcă i-au ţinut în viaţă pe ialomiţeni. Mai întîi, Florin Stîngă l-a încălzit pe tînărul portar al Ur­ziceniului (27), care s-a remarcat ulterior în două rînduri în faţa lui Orac (37, 44). Fiul selecţionerului putea face dreptate înainte de pauză, dar “capul” său din poziţie ideală a trecut peste.

La reluare, Neagoe a forţat atacul, introducîndu-l pe teren pe Stromajer, un alt vîrf de careu alături de Alex Piţurcă. Dar mu­ta­rea cîştigătoare a fost intrarea lui Păcurar. Mijlocaşul gorjean a reuşit un eurogol în minutul 67, cînd a trimis un şut-bombă de la 22 de metri, care s-a dus direct la vin­clu. Reuşita Pandurilor a fost anulată însă cinci minute mai tîrziu, Bilaşco profitînd de apatia fun­da­şi­lor lui Neagoe, seduşi pre­ma­tur de gustul victoriei. Şi s-au oprit la sase!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.