Liga 1

Slab pentru FCSB, bun pentru alții » Prima echipă interestă de Ondrasek după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară

O echipă din Norvegia este interesată de Ondrasek

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 iulie 2021

Zdenek Ondrasek, unul dintre cei mai criticați jucători ai FCSB-ului, se va despărți de vicecampioana României după umilința cu Șahtior Karagandy, scor 1-2 și 3-5 la penalty-uri.

După ce finanțatorul roș-albaștrilor a declarat că Odrasek pleacă de la FCSB, o echipă s-a arătat deja interesată de serviciile atacantului ceh.

Este vorba de Tromso, echipă din prima ligă a Norvegiei, pentru care a mai evoluat între anii 2012 și 2015, anunță presa scandinavă.

Acolo a primit porecla de „Cobra”, după ce a marcat 55 de goluri și a dat 17 pase decisive în 144 de partide. El a plecat după ce nordicii i-au cerut o reducere de salariu pe care el a refuzat-o și s-a mutat liber la Wisla Cracovia. De atunci, Ondrasek a fost regretat de fani, dar și de conducerea clubului, care nu a mai găsit un golgeter pe măsură.

Gigi Becali, patron FCSB: „Îi lăsăm liberi pe Vucur și Ondrasek”

„E cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Nici CFR cu Dudelange nu e peste asta! Mai rușinoasă ca asta nu a existat. Era o echipă care nu avea cum să-ți dea gol. De fapt, nici nu au dat gol. Unul l-a dat Vlad, unul l-a dat Vucur. 

Uite ce fundaș central (n.r. - Vucur) am luat! Așa ceva n-am văzut în viața mea! N-avem bărbăție. Avem nevoie de 2-3 jucători. Cum să iei golul ăsta, Vlad?! Vucur trebuia să dea cu capul în minge la ultima fază. Atât avea de făcut. Nu înțeleg cum a trimis la adversar, mai bine o lăsa. Parcă e vreo vrăjitorie, o magie. 

I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost”, a declarat Becali la Pro X.

Totul despre UTA - FCSB:

>

Citește alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.