Jocurile Olimpice

Djokovic, dărâmat după ziua neagră de la Tokyo » A rostit doar două fraze și a fugit plângând din fața camerelor

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a suferit două înfrângeri dureroase în semifinalele competiției de tenis de la Jocurile Olimpice.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 July 2021

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a suferit două înfrângeri dureroase în semifinalele competiției de tenis de la Jocurile Olimpice. Sârbul a apărut cu lacrimi în ochi în fața camerelor și nu a putut duce la bun sfârșit dialogul. 

Novak Djokovic era marele favorit la câștigarea titlului olimpic în proba de simplu masculin. A început ideal semifinala cu Alexander Zverev (5 ATP). A câștigat primul set cu 6-1, apoi a fost dominat de loviturile puternice ale neamțului și a cedat 3-6, 1-6.

O oră mai târziu, Nole a revenit pe teren pentru semifinala de dublu mixt, unde a făcut echipă cu Nina Stojanovic. A pierdut și aici, scor 6-7(4), 5-7, în fața rușilor Aslan Karatsev și Elena Vesnina.

Novak Djokovic, dărâmat după înfrângerile de la Jocurile Olimpice

Djokovic a apărut cu lacrimi în ochi în fața jurnaliștilor sârbi. Întrebat despre ce s-a întâmplat, Nole a cedat: „Nu știu, chiar nu am nicio idee, vă spun sincer! Nu știu ce să vă spun”. A părăsit apoi zona interviurilor.

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.