Liga 1

Mihai Iosif, entuziasmat de startul Rapidului: „Nu cred că se aștepta nimeni la așa ceva!”

Mihai Iosif a vorbit după meciul Rapid - Farul 0-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 July 2021

Rapid și Farul au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 3 din Liga 1. Cele două sunt pe podium în acest moment.

La finalul partidei de pe Arena Națională, antrenorul Rapidului, Mihai Iosif a vorbit despre meciul care o menține pe Rapid pe primul loc în clasament.

„A fost un meci echilibrat, un rezultat corect, cu ocazii de ambele părți. Nici noi, nici ei nu am primit gol de 3 etape. Un spectacol deosebit și în tribune.

Nu cred că se aștepta nimeni să avem un asemenea start, cum nu cred că se aștepta nimeni să intrăm în play-off și să promovăm, dar noi vrem să vorbim mai puțin și să facem lucrurile cât se poate de bine. Cred că jocul nostru a fost destul de bun azi, am avut ocazii dar nu am înscris. Puteam câștiga toate cele 3 puncte, dar puteau și ei să le câștige”, a declarat Mihai Iosif la Look Sport.

Moment superb înainte de Rapid - Farul

Partida de pe Arena Națională a început cu 5 minute mai târziu decât ora programată inițial, 21:30. Oficialii Rapidului au pregătit un moment deosebit în cinstea lui Gică Hagi. 

Ionuț Voicu, delegatul clubului, i-a oferit „Regelui” un coș imens cu trandafiri albi și un tricou al Rapidului cu numărul 10. Întreaga audiență s-a ridicat și l-a apludat pe Hagi. Antrenorul Farului s-a înclinat în direcția Peluzei, în semn de recunoștință.

Le mulțumesc pentru respectul pe care mi l-au arătat. Le urez baftă. Unchiul meu e rapidist. Cred că s-a bucurat când a văzut.
-Gică Hagi

Noi respectăm valorile României. Oamenii care au făcut istorie pentru România merită mult mai multă apreciere
-Mihai Iosif, antrenor Rapid

Citește alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.