Liga 1

Cristi Săpunaru a răbufnit la adresa lui Becali: „Eu, blatist?! Dacă el a jucat fotbal înainte, știe mai bine ca mine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 iulie 2021

Cristi Săpunaru a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu”. Fundașul Rapidului a transmis un mesaj clar despre echipele divizate și suporterii lor și a răspuns în premieră acuzațiilor de blat formulate de Gigi Becali, atunci când Săpunaru și-a marcat două autogoluri în două meciuri cu Viitorul, care le-au adus titlul constănțenilor.

- Cristi, tu înțelegi ceva din fotbalul românesc? Două echipe la Craiova, două de Rapid, CSA, FCSB... Tu de ce parte ești?

- Nu sunt de nicio parte. Sunt de partea fotbalului, unde e o singură echipă și să țină suporterii cu ea. Nu să fie două aici, două echipe acolo, două echipe acolo. N-ai cum! E bătaie de joc față de suporterii ăia.

>

- Dar...

- După ce iese supărat de la muncă, omul când vrea să vină să vadă un meci nu mai știe cu cine să țină! La Craiova se ceartă pe Universitatea Craiova, la Steaua se ceartă pe Steaua București, ferească Dumnezeu să mai ajungă și pe la Dinamo! Noi avem o parte care e cu AFC-ul, unii cu FNG-ul... Băi, să se termine cu prostiile astea! N-ai cum să schimbi mintea suporterilor! Ei țin cu o echipă și o iubesc.

- Dar, din păcate, asta e realitatea.

- Hai să vedem și două de FC Argeș, trei de U Cluj și patru de Petrolul! Și hai să jucăm fotbal! Hai să facem șase campionate și ne alegem noi care cu cine joacă! Echipa autentică este cea la care sunt suporterii! Mulți vin pentru că așa au fost crescuți, sunt din familii de rapidiști, steliști, dinamoviști.

- Suporterii vin și așa la meciuri.

- Dacă vin la meciuri, aia e echipa. Noi vrem s-o facem din acte... Are cineva semnat vreun palmares undeva? Noi avem suporterii! Deci dacă avem suporterii, ăsta e Rapidul! Suporterii sunt aici, ăsta e Rapidul, altul nu mai există!

- Vreau să te întreb dacă te-a deranjat că ai fost făcut blatist?

- Eu?!

- Da. De către Gigi Becali...

- Aaa! Da... Poți să zici orice de mine, dar blatist n-am fost în viața mea!

- Ai fost acuzat că ai marcat două autogoluri în ambele meciuri cu Viitorul, care i-au adus titlul.

- Da? Dar când am dat pe lângă ea și-a scăpat Alibec singur n-am mai fost blatist? Fiecare greșește... Dacă e vreun jucător care nu greșește, să mi-l arătați că vreau să-i pup picioarele!

- Eu doar ți-am reamintit ce s-a spus.

- Dacă domnul Becali a jucat fotbal înainte, știe mai bine decât mine. N-am participat niciodată la nimic. Știau care va fi reacția mea.

VEZI TOATĂ EMISIUNEA CU CRISTI SĂPUNARU

>

CITEȘTE ȘI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.