Liga 1

Cum a explicat Dinu Todoran eşecul de la Erevan: „Nu credeam că vom intra în galeria echipelor cu rezultate rușinoase în cupele europene”

Dinu Todoran

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 July 2021

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare). Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit în premieră despre meciul de la Erevan, dar și despre partida de campionat, deplasarea de la UTA.

  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.
  • UTA - FCSB, din etapa a 3-a a Ligii 1 este în direct duminică de la 22:00. Partida va putea fi văzută în direct la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport+ și liveTEXT pe GSP.ro

Antrenorul roș-albaștrilor, Dinu Todoran, a oferit o primă reacție după partida disputată la Erevan, una dintre cele mai mari umilințe din istoria clubului bucureștean.

Suntem conștienți că a fost o seară neagră a fotbalului românesc. Nu credeam că vom intra în galeria echipelor cu rezultate rușinoase în cupele europene. Trăiesc cu speranța că a fost doar un accident, iar jucătorii vor demonstra asta. Ne pare rău pentru milioanele de suporteri pe care i-am dezamăgit, au tot dreptul să ne conteste. 

Nu ne rămâne decât să dăm 100% pe viitor și să demonstrăm că a fost un accident. Am încredere foarte mare în fotbaliștii pe care îi am la echipă. Calificarea s-a pierdut la Erevan, am plecat favoriți, am câștigat cu 1-0 în tur, am jucat pe teren neutru. Nu s-a rupt nimic în meciul tur, în retur am pierdut calificarea”, a declarat antrenorul vicecampioanei.

Dinu Todoran prefațează meciul cu UTA

După eliminarea din Conference League, pentru FCSB rămâne obicetivul întrecerea internă, unde o va întâlni pe UTA la Arad în etapa 3 a Ligii 1. Todoran s declarat că se teme de echipa lui Laszlo Balint pentru că are calitatea necesară pentru a pune probleme și că atmosfera din grupul pe care îl antrenează este puternic afectată de înfrângerea cu Șahtior Karagandy.

„Întâlnim o echipă UTA foarte bine organizată, care e foarte periculoasă când recuperează mingea. Trebuie să vedem cum stăm fizic, dar mai ales mental, pentru că suntem toți supărați”, a zis Dinu Todoran.

Video. Tot ce trebuie să știi înainte de UTA - FCSB:

>

Citește alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.