Liga 1

Ivan Mamut și Andrei Burlacu, prezentați oficial la FCSB » Ce numere și-au ales cei doi atacanți și primele declarații în tricoul roș-albaștrilor

Mamut și Burlacu au semnat cu FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 iulie 2021

FCSB a anunțat oficial transferurile lui Ivan Mamut și Andrei Burlacu (ambii 24 de ani) de la CSU Craiova, într-o afacere în care l-au cedat pe mijlocașul Ionuț Vînă la clubul oltean.

Roș-albaștrii au anunțat oficial transferul celor doi atacanți pe pagina de facebook a clubului. Cei doi și-au ales numerele de pe tricou: Burlacu va purta la FCSB tricoul cu numărul 20, în timp ce Mamut și-a ales numărul 31.

„FCSB anunță transferul atacanților Andrei Burlacu și Ivan Mamut, de la Universitatea Craiova. Cei doi au fost incluși într-o schimb efectuat între cele două cluburi, în urma căruia Ionuț Vînă a ajuns la formația olteană.

Clubul nostru le urează mult succes celor doi în tricoul roș-albastru! De asemenea, FCSB îi mulțumește lui Ionuț Vînă pentru contribuție și îi urează mult succes în carieră.”, se arată în comunicatul clubului.

Mamut și Burlacu, primele declarații de la FCSB:

Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare, care se luptă mereu pentru titlu. Sper să contribui la atingerea obiectivelor clubului și să înscriu cât mai multe goluri. Voi face totul pentru a demonstra că pot oferi mai mult decât s-a văzut în jocul meu până acum. Voi munci la fiecare antrenament și la fiecare meci cu acest gând în minte
- Ivan Mamut

Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este șansa pe care o așteptam și voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită. Sunt conștient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt. Îmi voi aștepta șansa și sper să demonstrez că pot ajuta echipa
- Andrei Burlacu

Vînă, prezentat la Craiova

Ionuț Vînă a fost și el prezentat la noua echipă. Mijlocașul român a semnat un contract pe următorii 4 ani cu clubul oltean, acesta pregătindu-se deja sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Vînă, prezentat la CSU Craiova Foto: universitateacraiova/facebook

Citește alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.