Stranieri

Imagini memorabile » 25 de ani de când „Regele” Hagi semna cu Galatasaray! Turcii au marcat momentul cu un video special

+12 Foto
Imagini memorabile » 25 de ani de când „Regele” Hagi semna cu Galatasaray! Turcii au marcat momentul cu un video special

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 July 2021

Azi se împlinesc 25 de ani de la transferul lui Gheorghe Hagi de la Barcelona la Galatasaray.

«„Maradona din Carpați”, „Comandantul”, legenda noastră... Acum 25 de ani, Gheorghe Hagi a făcut primul pas către succes. A intrat în istorie, scris cu litere de aur. A semnat contractul care l-a făcut jucătorul lui Galatasaray. 

„I love you Hagi... I love you Hagi...”», au scris turcii pe Facebook, alături de un video special cu Hagi, pe atunci în vârstă de 31 de ani.

Hagi a jucat la Galatasaray între 1996 și 2001. A câștigat 4 titluri, 2 Cupe, 2 Supercupe, 1 Cupă UEFA și 1 Supercupă a Europei. Hagi a fost ales cel mai valoros jucător străin care a evoluat în Süper Lig. 

Imagini speciale din cariera lui Hagi:

Ianis vrea să-i calce pe urme

Tânărul mijlocaș român visează la ziua în care va semna cu Galatasaray, clubul unde „Regele” fotbalului românesc a scris istorie. Născut la Istanbul, Ianis Hagi a recunoscut că este atașat de clubul roș-galben.

„Îmi doresc (să ajung la Galata). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club”, a spus Ianis, la emisiunea „DigiSport Special”.

Aveam 3 ani când am plecat de acolo (din Istanbul), apoi am mai fost un an cât a fost tata antrenor, dar nu am reușit să prind multe cuvinte (n.r. - în limba turcă), din păcate. 
- Ianis Hagi, Rangers

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.