Liga 1

Ce i-a lipsit CFR-ului în prima repriză cu Chindia: „E o nucă tare, de asta are nevoie Șumudică”

CFR Cluj // foto: Facebook @ cfr1907

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 iulie 2021

Antrenorul Daniel Pancu (43 de ani) a identificat ce i-a lipsit campioanei României, CFR Cluj, în prima repriză a meciului cu Chindia, scor 0-0 la pauză. 

CFR Cluj nu a avut un joc strălucit în prima parte, încheiată cu o singură șansă importantă de gol pentru „vișinii”. Daniel Pancu consideră că echipa lui Marius Șumudică trebuie să accelereze pentru a amenința serios poarta dâmbovițenilor.

Daniel Pancu, despre prima repriză din CFR Cluj - Chindia

„Chindia e o nucă tare a campionatului, o echipă greu de bătut, care și când pierde, nu pierde la mai mult de un gol diferență. Spre deosebire de alte jocuri, astăzi a dus de multe ori oameni mulți în preajma careului CFR-ului. Pentru mine, e în top 3 echipe ca nivel de agresivitate al începuturilor de meci. 

CFR a avut o singură ocazie, prin Tahiri. Cred că e pe undeva lentă, puțin obosită, ar trebui să accelereze puțin. Probabil Șumudică va opera schimbări la pauză, are nevoie de o viteză în plus pentru a sparge blocul ăsta defensiv foarte bine pus la punct”, a declarat Pancu la emisiunea „DigiSport Special”.

La pauză, Marius Șumudică l-a introdus pe Adrian Păun în locul lui Anas Tahiri.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.