Pariuri sportive

CSU Craiova - FC Botoșani: Reghe face o încercare și în campionat! Trei PONTURI pentru duelul din Bănie

Articol de Alberto Boțoghină  —  sâmbătă, 31 iulie 2021

CSU Craiova și FC Botoșani se întâlnesc azi, de la 19:15, într-o partidă care contează pentru etapa a 3-a din Liga 1. Oltenii vin după eliminarea rușinoasă din Conference League, în timp ce trupa lui Croitoru sosește în Bănie după ce a obținut primul succes din noul sezon.

Laurențiu Reghecampf a început cu stângul mandatul de la Craiova, după ce oltenii au terminat la egalitate returul cu albanezii de la Laci și au fost eliminați din Conference League. În tur, cu Ouzounidis pe bancă, CSU Craiova pierdea cu 1-0. Acum, după 1-4 cu FCSB și 0-0 cu Laci, Craiova e obligată să câștige cu Botoșani pentru a face din nou pace cu suporterii.

În sezonul trecut, cele două formații s-au întâlnit de cinci ori (4 dueluri în campionat și 1 meci în Cupa României): Craiova a câștigat de două ori, Botoșani s-a impus o dată, chiar la ultimul meci direct, în timp ce alte două dueluri s-au încheiat la egalitate.

4 goluria încasat Craiova în primele două etape din acest sezon (toate în meciul cu FCSB)

În playoff-ul din sezonul recent încheiat, botoșănenii i-au luat patru puncte Craiovei. A fost 1-1 la Botoșani și 3-2 pentru elevii lui Marius Croitoru în duelul din Bănie.

1 gola înscris FC Botoșani în primele două etape (1-0 cu Voluntari)

Trei PONTURI pentru CSU Craiova - FC Botoșani:

  • Peste 1,5 goluri - cotă 1,47 la Betano
  • Ambele echipe marchează - cotă 2,10 la Unibet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,67 la Superbet
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.