Pariuri sportive

UTA - FCSB: Se anunță spectacol total la Arad! Roș-albaștrii rămân favoriți și după rușinea cu Karagandy! Trei PONTURI cu cote mari

Articol de Alberto Boțoghină  —  sâmbătă, 31 iulie 2021

UTA - FCSB se joacă azi, de la 22:00, într-o confruntare care contează pentru etapa a 3-a din Liga 1. Meciul de la Arad se va juca într-o atmosferă electrizantă, după ce arădenii au cumpărat toate biletele scoase la vânzare.

  • 5.500 de spectatori vor fi pe arena „Francisc Neuman” - 50% din capacitatea stadionului

UTA și FCSB au același traseu în Liga 1, dar traversează perioade diferite din punct de vedere al moralului. Roș-albaștrii vin la Arad după umilința din Conference League, unde au fost eliminați de kazahii de la Șahtior Karagandy, la penalty-uri.

În sezonul trecut, cele două formații s-au întâlnit de două ori, în partidele din sezonul regular. FCSB s-a impus de fiecare dată: 3-0 pe Arena Națională și 1-0 la Arad.

4 goluria marcat FCSB în primele două etape din Liga 1 (toate în meciul cu CSU Craiova)

Echipa câștigătoare din meciul de azi va urca până pe poziția a 2-a în Liga 1, și o va egala pe Rapid la numărul de puncte (7).

Chiar dacă a dezamăgit în Conference League, casele de pariuri încă o plasează pe FCSB în postura echipei favorite în duelul cu UTA. Bucureștenii primesc cote între 1,90 și 2,00 pentru un succes la Arad, în timp ce gazdele au chiar și cote de 4,30 pentru a se impune.

Trei PONTURI pentru UTA - FCSB:

  • Egal la pauză - cotă 2,10 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,60 la Unibet
  • Peste 4,5 cartonașe galbene - cotă 1,75 la Superbet
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.