Liga 1

Prunea îi atacă pe contestatarii liderilor de la Dinamo: „Au fost mințiți și călcați în picioare! E normal să răbufnească”

Jucătorii lui Dinamo sunt nemulțumiți de situația din club // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 august 2021

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a vorbit despre situația complicată din club și le ia apărarea liderilor din vestiar.

Deian Sorescu și Steliano Filip au criticat vehement situația din club, în timp ce Paul Anton așteaptă să fie declarat liber de contract.

Fostul oficial al „câinilor” i-a apărat pe cei trei jucători și spune că nu merită să fie criticați pentru că au criticat situația din club. În plus, Prunea crede că cea mai mare problemă a lui Dinamo este interdicția de la FIFA, de a face transferuri, primită din cauza datoriilor către Isma Lopez.

Florin Prunea: „Jucătorii lui Dinamo au fost călcați în picioare”

„Ce face Dario Bonetti de când a venit e incredibil! Nu ai ce să le reproșezi jucătorilor din punctul de vedere al pregătirii fizice și al atitudinii. Ei dau tot ce pot.

Problema e interdicția la transferuri. Asta e cea mai mare problemă! Dinamo nu o poate aduce așa! Apar eliminări, apar accidentări. Anton e accidentat, dacă se accidentează Sorescu și Răuță... Copiii vor crește, dar o vor face dacă au jucători cu experiență pe lângă ei.

Anton va pleca 100%! El e un băiat admirabil, la fel ca Sorescu, Răuță și Filip. Au trecut prin clipe grele. Au fost păcăliți, mințiți și călcați în picioare, dar tot ei sunt criticați că vorbesc?!

Nu poți minți la nesfârșit! E clar că jucătorii răbufnesc. Dar, când sunt pe teren, ei își fac datoria. Asta e cel mai important”, a spus Prunea la ProX.

Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente. Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă
 – Dario Bonetti, antrenor Dinamo

VIDEO  Steliano Filip vrea să plece: „Cei de sus nu sunt cu mine. Nu pot să rămân în condițiile astea”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.