Stranieri

Cicâldău i-a surprins pe turci! Prima decizie importantă luată la Galatasaray

Cicâlcădu a refuzat numărul 10 la Galatasaray

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 August 2021

Mijlocașul Alexandru Cicâldău (24 de ani) a semnat cu Galatasaray și i-a surprins pe turci cu prima decizie luată.

Fotbalistul pentru care Galata a plătit 6,5 milioane de euro este văzut ca un jucător important pentru noul sezon, iar turcii se așteptau ca el să poarte numărul 10.

Cicâldău a refuzat numărul 10 la Galatasaray

Savaş Çorlu, un jurnalist de la Fotomac, a dezvăluit că internaționalul român nu a vrut să poarte numărul pe care în trecut l-a avut și Gică Hagi.

„Cicâldău nu a acceptat tricoul cu numărul 10 la Galatasaray”, scriu turcii.

Alex Cicâldău va câștiga de 10 ori mai mult decât la Universitatea Craiova!

Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care a intermediat mutarea lui Cicâldău la Galatasaray, a declarat pentru GSP.ro că mijlocașul avea un salariu de 10.000€ lunar în Bănie. Astfel, Cic face un salt enorm și din punct de vedere financiar.

Au venit oamenii la București, au discutat cu Rotaru și s-au pus de acord. 6,5 milioane de euro este suma de transfer, jucătorul avea 10.000€ pe lună la Craiova. Cât va lua acum? Undeva la 1 milion, poate puțin peste. Nu pot să vă spun exact cât. Important e ca jucătorul să fie mulțumit, noi doar ne facem meseria
- Victor Becali pentru GSP.ro

Moruțan, numărul 10 la Galatasaray?

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat că transferul Olimpiu Moruțan (22 de ani) la Galatasray este aproape rezolvat și că Fatih Terim ar vrea ca acesta să fie noul decar al turcilor, dar declarațiile făcute de Gigi Becali, cu privire la transferul ca și rezolvat al lui Moruțan, i-au enervat pe bașkanii lui Galatasaray.

  • Gică Hagi, Felipe Melo, Belhanda, Sneijder, Hakan Sukur sau Arda Turan sunt câțiva dintre jucătorii importanți care au avut 10 la Galatasaray

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.