Campionate

După Cicâldău și Moruțan, încă un internațional român este în vizorul lui Galatasaray! Trebuie să rezolve criza din defensivă

Radu Drăgușin, în vizorul lui Galatasaray! Negocierile cu Juventus vor începe curând

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 01 august 2021

Cotidianul Fotomac anunță că Galatasaray vrea să profite de faptul că Radu Drăgușin (19 ani) are șanse mici să joace la Juventus și va deschide negocieri cu italienii pentru el.

Radu Drăgușin tocmai și-a prelungit contractul cu Juventus, până în 2025. Salariu: 500.000 de euro în primul sezon. Însă șansele de a juca regulat la bianconeri sunt mici. 

Cotidianul turc Fotomac notează că Galatasaray, în criză de fundași de calitate, a pus ochii pe el și vrea să profite de situație pentru a-i oferi un angajament. 

Lui Fatih Terim i-ar conveni și un împrumut

Sub ce formă, rămâne de văzut. Inclusiv un împrumut i-ar conveni lui Fatih Terim, ca să-și rezolve problema din defensivă, după ce a încasat 7 goluri de la Eindhoven, în "dubla" din Champions League (1-5, 1-2). 

Același Fotomac anunță că turcii, care tocmai l-au transferat pe Cicâldău de la Craiova și-l vor și pe Moruțan (FCSB), vor demara negocieri cu italienii în zilele care urmează.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.