Liga 1

Rotaru mai vinde un fotbalist de la CS Universitatea Craiova! » Nu e nici măcar rezervă cu Botoșani

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 01 August 2021

Eliminarea din Conference League cu Laci a fost ultimul meci pentru mijlocașul defensiv Ovidiu Bic la Universitatea. El ar urma să plece în schimbul a 100.000 de euro la un club din Țara Sfântă.

Titular la dezastrul cu KF Laci (0-0), de joi, Ovidiu Bic a dispărut din efectivul cu care Laurențiu Reghecampf abordează în această aseară partida cu FC Botoșani. 

Ovidiu Bic, mijlocașul de la CS Universitatea Craiova, pleacă în Israel

Surse ale Gazetei susțin că mijlocașul defensiv ar urma să fie vândut unui club din Israel. Împotriva lui Laci, Bic a fost utilizat o repriză, se pare doar pentru a i se mai ridica un pic cota, cu o apariție în Europa. 

Ovidiu Bic, stânga, și Florin Tănase, de la FCSB, în dreapta, foto: Imago

În cazul său, obligat și de evoluțiile dezamăgitoare comparativ cu cota de piață, 600.000 de euro, finanțatorul Mihai Rotaru ar cere doar 100.000 de euro.

200.000 de euroa dat Craiova în 2018, ca să-l ia pe Bic de la Gaz Metan. Apoi, în 2019, l-a împrumutat Chindiei un sezon

Săptămână catastrofală pentru România în Conference League

La începutul săptămânii, România avea 4 reprezentante în cupele europene. 

Am mai rămas doar cu una, după ce, pe rând, FCSB, Sepsi și CS Universitatea Craiova au spus adio Europei. CFR Cluj, calificată deja în grupele Conference League, va evolua în turul 3 preliminar UCL cu Young Boys.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.