Campionate

Fatih Terim, declarații de ultimă oră: „Moruțan la Galata? Imposibil pe banii ăștia!”

Fatih Terim, antrenor Galatasaray // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 August 2021

Fatih Terim (67 de ani), antrenorul lui Galatasray, l-a contrazis pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, care declarase că transferul lui Olimpiu Moruțan este „99% rezolvat”.

Sâmbătă, Gigi Becali anunța că transferul lui Moruțan la Galatasaray este făcut în proporție de 99%. „Înseamnă că s-au hotărât să dea 10 milioane de euro! Mie, cine mi-a spus a zis că 99% e făcut. Știu că lui Terim îi place mult de el și că numărul 10 vrea să i-l dea lui”, a transmis latifundiarul pentru ProTV.

Fatih Terim, despre transferul lui Olimpiu Moruțan: „Ne este imposibil”

La o zi distanță, Fatih Terim, antrenorul Galatei, a dezmințit că transferul ar fi rezolvat. Mai mult, Terim afirmă că suma cerută de FCSB, de 10 milioane de euro, este „imposibil de atins”.

„Pe Moruțan l-am urmărit pentru prima dată în 2017. Grupul nostru de scouteri a urmărit un meci împotriva celor de la Juventus București, când el juca la Botoșani. Poate dacă am fi avut atunci o echipă în a doua sau a treia ligă, l-am fi adus pentru ca el să se dezvolte aici.

Atunci era vorba despre o sumă mică de bani, acum se vorbește de sume foarte mari. Este un jucător care ne place foarte mult, dar ne este imposibil să atingem acea sumă. Îmi place de el, cred că va deveni și mai bun în următorii ani”, a transmis Terim, citat de Sabah.

Impresarul lui Moruțan: „Încă o echipă este interesată concret de Olimpiu”

Între timp, Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, susține că un club din vestul Europei este interesat „concret” de clientul său.

„Nu ascund faptul că de două zile a apărut încă o echipa din vestul Europei interesată concret de Olimpiu”, a declarat Vulturar pentru ProTV.

Prin declarațiile sale, Terim a întărit ceea ce Burak Elmaz, președintele Galatei, spusese în această dimineață. Acesta a făcut public faptul că „noi nu avem nicio inițiativă în acest transfer din cauza costului lui Moruțan”. Altfel spus, la 10 milioane de euro, cât vrea patronul FCSB, nu se face.

„Becali crede că noi, executivii Galatei, stăm și așteptăm jucătorii patru ore în lobby. Suntem la curent cu mișcările sale pe piața transferurilor și cu presiunea pe care încearcă s-o creeze. Dar noi trebuie să fim raționali”, a comentat, nervos, și managerul Özgür Işıtan Gün.

2,8 milioane de euroeste cota de piață a lui Moruțan, potrivit Transfermarkt.com

Olimpiu Moruțan, FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.