Liga 1

FCU Craiova, lovită de accidentări: doi titulari sunt incerți pentru următorul meci

Mutu este îngrijorat în perspectiva meciului pe care FCU Craiova îl va disputa etapa viitoare, cu Academica Clinceni, foto: Imago

Articol de Viorel Tudorache  —  Sunday, 01 August 2021

Adrian Mutu este îngrijorat în perspectiva meciului pe care FCU Craiova îl va disputa etapa viitoare, cu Academica Clinceni, sâmbătă, în deplasare. 

Antrenorul nou-promovatei se confruntă cu probleme de lot. Doi jucători importanți, extrema Juan Bauza (25 de ani) și mijlocașul central Vlad Achim (32 de ani), acuză probleme medicale.

FCU Craiova, lovită de accidentări: Bauza și Achim au probleme

„Decarul” argentinian, vedeta oltenilor în primele două etape, a suferit o entorsă la glezna stângă, în minutul 35 al partidei pierdute sâmbătă cu FC Voluntari (1-2), și a intrat pe mâna kinetoterapeutului. „Nu știm deocamdată cât de gravă este accidentarea suferită de Bauza", a precizat președintele FCU Craiova, Marcel Pușcaș, pentru GSP.ro.

Adrian Mutu speră ca sud-americanul să aibă doar o entorsă ușoară și să poată evolua la Clinceni. "Bauza a plecat pe picioarele lui de la Voluntari, nu părea ceva foarte grav", spun oameni din club.

La rândul său, Vlad Achim, indisponibil pentru meciul cu FC Voluntari (1-2) din cauza unei întinderi  la ligamentele genunchiului va rata, mai mult ca sigur, și confruntarea cu Academica Clinceni. Fostul dinamovist va urma un program separat începând de luni.

În infirmerie se mai află atacantul italian Andrea Compagno, 24 de ani, devenit indisponibil pentru două luni, după ce s-a accidentat la genunchi în timpul cantonamentului din Slovenia. 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.