Liga 1

Cum a fost păcălit Straton la golul de 1-0 din UTA - FCSB

GIgi Becali l-a exclus pe Andrei Vlad din lotul pentru UTA - FCSB, dar nu a fost inspirat. Cătălin Straton, titular din poartă, a încasat un gol parabil în minutul 20.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 August 2021

GIgi Becali l-a exclus pe Andrei Vlad din lotul pentru UTA - FCSB, dar nu a fost inspirat. Cătălin Straton, titular din poartă, a încasat un gol curios în minutul 20. 

UTA a arătat bine în prima repriză a partidei cu FCSB. Cei 9.000 de arădeni din tribune i-au împins în atac pe elevii lui Laszlo Balint, iar golul a venit în minutul 20.

Straton, păcălit la golul de 1-0 din UTA - FCSB

Arădenii au recuperat o minge în jumătatea adversă, după o eroare a lui Oaidă, apoi au construit rapid, până la marginea careului. Olandezul Desley Ubbink l-a evitat pe Alexandru Crețu, și-a făcut mingea pe piciorul stâng și șutat pe jos. 

Cătălin Straton a încasat un gol parabil în minutul 20. / FOTO: Captură @Telekom Sport

Balonul a fost ușor deviat de Haruț și a intrat în plasă. Straton ar fi putut să intervină, chiar dacă a fost prins pe picior greșit. Mingea a trecut foarte aproape de el, portarul reușind chiar să o atingă.

Andrei Vlad, în dizgrația lui Gigi Becali

Gigi Becali crede că toate nereușitele celor de la FCSB se trag din momentul transferului lui Andrei Vlad. A vrut să îl trimită pe portar înapoi la CS Universitatea Craiova, dar planul nu i-a funcționat. Au urmat apoi mai multe declarații contradictorii ale finanțatorului. În aceeași zi, Becali l-a dat titular în meciul cu Botoșani, apoi a spus că nu a făcut nici măcar deplasare. În cele din urmă, Vlad a fost lăsat în afara lotului. 

VIDEO Andrei Vlad, criticat la GSP Live: „Gigi Becali a avut nevoie de 3 ani ca să vadă asta”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.