Liga 1

UTA - FCSB. Comentatorul Emil Grădinescu a răbufnit în direct, după cele 3 schimbări ordonate de Becali în minutul 34!

Emil Grădinescu, comentator Look

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 august 2021

Nemulțumit de cursul jocului cu UTA, Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a efectuat 3 schimbări în minutul 34 al meciului cu UTA, la scorul de 1-0 pentru arădeni.

Venită după eliminarea rușinoasă din Conference League, vicecampioana României a început rău meciul de la Arad. Desley Ubbink a deschis scorul în minutul 20, iar oaspeții nu au avut replică.

Gigi Becali își bate propriile recorduri: 3 schimbări până-n pauză la UTA - FCSB

În consecință, patronul Gigi Becali, cel care dictează toate modificările la FCSB, a schimbat masiv. În minutul 34, i-a introdus pe teren pe mijlocașul Darius Olaru, extrema Andrei Cordea și fundașul dreapta Valentin Crețu. Primul abia a revenit în circuitul echipei după ce a fost ținut pe tușă de o accidentare.

Cei care au ieșit sunt mijlocașul central Răzvan Oaidă, stoperul Iulian Cristea și atacantul Andrei Dumiter.

Emil Grădinescu, comentatorul partidei de pe postul Look Sport, a avut o reacție acidă după schimbările efectuate de patronul-antrenor de la FCSB.

„Până și o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor. Îl lași să-și facă treaba, apoi te uiți câtă brânză și lapte ți-a adus ciobanul. Asistăm la un faliment managerial, Becali își sabotează jucătorii”, a spus acesta.

La pauză, Gigi Becali a efectuat și a 4-a schimbare: Florinel Coman i-a luat locul lui Ovidiu Popescu! 

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.