Liga 1

Motivul pentru care Rică Neaga nu mai merge la meciurile echipei FC Argeș: „Mi-a fost rușine. Din momentul acela nu mai calc pe stadionul lor”

Adrian Neaga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 august 2021

Fost fotbalist la FC Argeș, Adrian Neaga a explicat în direct la emisiunea GSP Live de ce acesta nu mai merge pe stadionul „Nicolae Dobrin” pentru a vedea meciurile piteștenilor din Liga 1.

Adrian Neaga (42 de ani) a explicat la GSP Live un eveniment petrecut la un meci din returul campionatului trecut, când a fost pe stadion să susțină echipa la care a debutat ca fotbalist.

>

„Toată lumea mă întreabă de ce nu vorbesc de FC Argeș când merg la emisiuni. Stați să vă explic ce mi s-a întâmplat în returul campionatului trecut. Din acel moment, nu mai respect oamenii care conduc acest club. Am mers cu copilul meu la stadion. Se făcea o foaie cu oamenii care trebuiau să vină la tribuna oficială, erau probleme cu suporterii. 

Vorbisem la telefon cu cineva din club cu 2 zile înainte și mi-a zis că domnul care face foaia nu mă mai poate trece pe listă. Dar să vin la stadion că mă bagă el cumva. M-am dus la stadion, m-a întâmpinat un steward. Era plină tribuna oficială: nepoți, soții, de pe la primărie... 

M-a întâmpinat și mi-a zis că băiatul nu are voie. Iese cineva și-mi spune că mă bagă el undeva că la oficială n-am loc. Unde credeți că m-a dus? Undeva deasupra tribunei oficiale în barăcile alea de comentatori. Mi-a fost rușine de rușinea lui, am urcat scările nu știam cum să plec mai repede de acolo. 

Până la urmă, l-am păcălit pe fiul meu să plecăm la pauză și am zis din momentul ăsta nu mai calc în stadion atâta timp cât e pe mâna specialiștilor care o conduc”, a povestit fostul fotbalist.

5sezoane a îmbrăcat Neaga tricoul lui FC Arges, în perioada 1997-2001

Citește alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.