Liga 1

Gigi Becali a tras doi jucători pe linie moartă » Unul ar putea ajunge la FCU Craiova: „La revedere!”

Zdenek Ondrasek (dreapta) este pe făraș la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 August 2021

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, spune că Stipe Vucur (29 de ani, fundaș central) și Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant) nu vor mai juca pentru echipa sa.

Doi dintre jucătorii transferați de FCSB în această vară au intrat deja în dizgrația patronului. Deși au adunat, cumulat, sub 400 de minute în tricoul FCSB-ului, Zdenek Ondrasek și Stipe Vucur au fost trași pe linie moartă de Gigi Becali, care acum încearcă să găsească o modalitate prin care să le „rupă” contractele.

Zdenek Ondrasek, de la FCSB la FCU Craiova?

Patronul de la FCSB susține că Ondrasek ar fi dorit de nou-promovata FCU Craiova, care ar urma să-l ia după ce acesta va deveni liber de contract.

„La revedere, Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipă, nu îi mai vedeți. Au contracte, le respectăm. Le propunem, negociem, am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu. Vă dați seama, îi dă doar 10.000 euro pe lună. Ca să plece, trebuie să îi dau 50.000, că nu pleacă ăla altfel. După ce i-am dat 100.000, apoi alți 30.000, îi mai dau încă 50.000”, a spus Becali la Pro X.

Ondrasek a jucat doar de 3 ori pentru FCSB, meciuri în care a adunat abia 110 minute pe teren. Stipe Vucur a jucat ceva mai mult, 255 de minute, suficient pentru ca patronul Gigi Becali să se convingă de aptitudinile lor.

Nu mai iau jucător străin în viața vieților mele! Bine, iau, dar după ce joacă în România. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.