Liga 1

Start dezastruos de sezon pentru CS Universitatea Craiova! Când s-a mai întâmplat ca echipa din Bănie să câștige mai puține puncte în primele trei etape

Start dezastruos de sezon pentru CS Universitatea Craiova!

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 02 august 2021

Niciodată în ultimele 3 sezoane, de când e considerată o favorită la titlu, CS Universitatea Craiova n-a început atât de slab în Liga 1: o victorie și două eșecuri la rând. Doar Mangia a debutat în 2018-2019 mai slab, cu două remize și o înfrângere.

Nici Laurențiu Reghecampf nu are bagheta magică, pentru a trezi echipa din letargie. O trupă plecată la drum cu eticheta de „favorită la titlu”, dar pe care n-a onorat-o niciun moment până acum. 

După 3 etape scurse din Liga 1, cu 3 antrenori pe bancă, Marinos Ouzounidis la 1-0 cu FC Argeș, secundul Dragoș Bon la 1-4 cu FCSB și Laurențiu Reghecampf la 1-2 cu FC Botoșani, Universitatea Craiova e la cel mai slab start din ultimele 3 sezoane. 

Doar Devis Mangia, în 2018-2019, a demarat mai rău: două remize și un eșec. Însă eliminarea din turul 2 preliminar al Conference League lasă senzația unui dezastru și mai mare. Dacă Mangia a avut de-a face în 2018 cu RB Leipzig (1-3, 1-1), oltenii au fost eliminați în această vară de no-name KF Laci! 

Suporterii Universității Craiova: „Rotarule, investește!”

Foarte vocali și după returul cu Laci (0-0), când au blocat autocarul în fața stadionului, suporterii au protestat și în prima repriză a meciului cu FC Botoșani, refuzând să-și încurajeze echipa. 

Iar într-un mesaj postat pe Facebook, înaintea partidei, Peluza Nord a arătat cu degetul și către jucători, "bufonii de la curtea lui Rotaru, ăia pe care îi duce după el prin vacanțe ca să-i râdă la glume", dar și către finanțatorul clubului: "Rotarule, investește! Știința nu e doar o tarabă unde îți așezi tu mercenarii în galantare! Știința suntem noi!".

6 goluria încasat Universitatea în primele 3 etape. În medie, două pe meci. Sezonul trecut, tot după primele 3 etape, primise doar două

Mă deranjează că primim goluri foarte ușor. Suntem prea poeți în 16 metri și n-ai voie. Noi invităm adversarul să dea gol.

Vedem ce vom putea face în anumite poziții, mai avem nevoie de întăriri. Toată lumea e de acord cu întăririle, în special patronul, dar nu se pot face peste noapte.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

SezonAntrenorVictoriiRemizeEșecuriPuncte
2021/2022Ouzounidis/Bon/Reghecampf1023
2020/2021Bergodi3009
2019/2020Papură3009
2018/2019Mangia0212

VIDEO Adrian Neaga: „Ionuț Vînă e cel mai bun transfer pe care putea să-l facă CSU Craiova”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.