Tenis

Favorita numărul 1 la turneul de la Cluj-Napoca, dată afară din avion de compania aeriană: „Scandalos, credeam că am văzut totul”

Alize Cornet // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 august 2021

Alize Cornet (31 de ani, locul 59 WTA) a fost scandalizată de ceea ce a pățit înainte de plecarea în România, unde va participa la turneul Winners Open.

  • Winners Open este un turneu WTA de nivel 250, programat între 1 și 8 august 2021 la Cluj-Napoca, pe zgură, cu premii totale de 235.238 dolari.

Alize Cornet, favorita numărul 1 la turneul de la Cluj-Napoca, a rezervat un zbor către orașul din Ardeal cu compania Lufthansa, dar a avut parte de o surpriză neplăcută cu două zile înainte de primul ei meci de la Winners Open.

Alize Cornet a ratat zborul către România: „Scandalos”

Din cauza numărului prea mare de rezervări la zborul respectiv, Alize a rămas pe dinafară.

„Așadar, Lufthansa, din cauza overbookingului nu pot merge la turneul din România înainte de mâine, ziua în care începe competiția (n.r. - astăzi, 2 august). Ce ar trebui să fac acum? Credeam că am văzut totul în cei 20 de ani în care am călătorit, dar niciodată nu am mai fost dată afară dintr-un zbor. Scandalos”, a scris Cornet pe Twitter.

Primul ei meci la Winners Open va avea loc marți, 3 august, de la ora 12:00, cu Mayar Sherif (25 de ani, 119 WTA), din Egipt.

Alize Cornet, locul 11 WTA în cel mai bun moment al carierei (februarie 2009), are 6 turnee cucerite la simplu în carieră.

Mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.