Liga 1

Mirel Rădoi a venit cu un superbolid la Dinamo - Clinceni! A făcut senzație în parcarea de la oficială

+8 Foto
Selecționerul Mirel Rădoi, 40 de ani, a urmărit din tribune duelul Dinamo - Academica Clinceni, 3-1

Articol de Bogdan Sorocan (video)  —  Monday, 02 August 2021

Selecționerul Mirel Rădoi, 40 de ani, a urmărit din tribune duelul Dinamo - Academica Clinceni, 3-1.

Rădoi a ieșit cu greu din arenă la final, din zona tribunei oficiale din Ștefan cel Mare.

Antrenorul a venit cu mașina personală, un Rolls-Royce Cullinan Billionaire de peste 300.000 de euro, cu care a făcut senzație la stadion. 

„Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, spunea în trecut Mirel Rădoi, un veritabil împătimit al achizițiilor de lux.

>

Dinamo - Clinceni 3-1 » Sorescu show! Supergoluri marcate în Ștefan cel Mare

Dinamo a reușit încă un rezultat bun și a obținut a doua victorie din acest sezon, în trei etape, 3-1 contra Academicii Clinceni.

Meciul a început echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Răuță (în minutul 14) și Bani (23) au ratat pentru Dinamo, în timp ce Vellios (18) a irosit o șansă pentru oaspeți.

Două goluri de generic în prima repriză

Finalul primei reprize a meciului Dinamo – Academica Clinceni a fost unul spectaculos, cu două reușite de generic. 

Mai întâi, Academica Clinceni a deschis scorul prin mijlocașul Marius Cioiu (21 de ani). Acesta a primit o pasă la marginea careului, a intrat în careu și a șutat superb. Mingea s-a dus sub bară, iar Eșanu nu a avut replică.

Socrul pauzei a fost 1-1, după un supergol marcat de Deian Sorescu. Golgeterul Ligii 1 a marcat al patrulea gol din acest sezon în minutul 45+3. Mijlocașul lui Dinamo a plecat din propria jumătate, pe partea stângă, a depășit un adversar și a intrat în centru, șutând puternic la colțul lung.

Dinamo, a doua victorie în Liga 1

În repriza a doua, cele două echipe au alternat momentele bune de joc, dar au lipsit ocaziile clare de joc.

În finalul partidei, Dinamo a dat lovitura. În minutul 71, Ricardo Grigore i-a pasat excelent lui Andreas Mihaiu, iar extrema „câinilor” a marcat din mijlocul careului, după o preluare excelentă.

Până la final, Academica Clinceni nu a avut forța de a egala, iar în minutul 90+3, Dinamo a marcat golul decisiv. „Câinii” au plecat pe contraatac, iar Bani i-a pasat în fața porții lui Deian Sorescu, care făcut dubla.

Cu două victorii (3-2 cu FC Voluntari și 2-1 cu Academica Clinceni) și o înfrângere (0-1 cu FCU Craiova) Dinamo are 6 puncte și este e pe locul 4. De partea cealaltă, Academica Clinceni este ultima, cu trei înfrângeri.

2.400 de spectatoriau fost prezenți în „Ștefan cel Mare”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.