Liga 1

Laude pentru Dinamo, după victoria cu Academica Clinceni: „Mă miram de ce a venit Bonetti! Dar jos pălăria pentru el”

+32 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 august 2021

Dinamo a reușit încă un rezultat bun și a obținut a doua victorie din acest sezon, în trei etape, 3-1 contra Academicii Clinceni.

La finalul partidei, Ion Crăciunescu, fost arbitru, și Ionel Dănciulescu, fost jucător și conducător al clubului, au vorbit despre meci și au lăudat prestația „câinilor” și modul în care italianul Dario Bonetti a reușit să organizeze echipa.

Laude pentru Dinamo după victoria cu Academica Clinceni

„Dinamo este neașteptat de bună, având în vedere ce e acolo și ce greutăți sunt în club. A venit Dario Bonetti și mă miram de ce a venit. Cum poți să vii și să iei o echipă cu asemenea probleme?

Dar bravo lui! Face o treabă foarte bună. Dinamo putea să mai înscrie azi. Este foarte bine organizată, iar asta nu se putea face decât cu un antrenor italian. Se vede mâna lui, se cunoaște.

Dacă ar putea transfera și jucători... Dinamo are nevoie de transferuri serioase. Dar Bonetti face o treabă extraordinară. Jos pălăria”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Digi Sport Special”

Dario Bonetti are ceva din nebunia noastră. Altfel nu ar fi crezut în noi și în Dinamo, într-un moment în care nimeni nu mai credea
- Mesaj pe pagina fanilor-acționari ai lui Dinamo, după meci

Echipa e foarte bine așezată de Bonetti. Se văd automatismele și relații de joc. Tinerii cresc frumos. Important este să se mențină acest ritm și să se facă transferuri
- Ionel Dănciulescu

Mihai Eșanu: „Ne dorim să ajungem cât mai sus” + Ce spune despre suporterii lui Dinamo

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.