Campionate

Dan Petrescu s-ar putea întoarce în Rusia după 5 ani! Ce jucător controversat va avea în lot

Dan Petrescu s-ar putea întoarce în Rusia după 5 ani, foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 03 august 2021

Dan Petrescu, antrenorul român în vârstă de 53 de ani, este pe lista lui FC Rostov, pentru a-l înlocui pe Valeri Karpin, devenit selecționerul Rusiei. Galben-albaștrii sunt pe locul 15 (din 16) după două etape.

După cinci ani, Dan Petrescu s-ar putea întoarce în Rusia, unde a antrenat la Kuban Krasnodar (2009-2012 și 2016) și Dinamo Moscova (2012-2014).

Cine sunt adversarii lui Dan Petrescu la Rostov?

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani, ultima oară la Kayserispor, de care s-a despărțit în februarie, după doar 45 de zile, este printre cei trei candidați la FC Rostov. Echipă rămasă fără antrenor, după ce Valeri Karpin a devenit noul selecționer al naționalei ruse.

Potrivit Sport Ekspres, rivalii lui Petrescu pentru acest post sunt localnicul Murad Musaev (37 de ani, ex-Krasnodar) și bulgarul Stanimir Stoilov (54), fără contract din 2019, de la despărțirea de reprezentativa Kazahstanului.

Dan Petrescu îl va avea jucător pe internaționalul închis după gratii 11 luni

La Rostov joacă și Pavel Mamaev, 32 de ani, fost internațional rus, ținut 11 luni la închisoare (octombrie 2018 - septembrie 2019) împreună cu Aleksandr Kokorin (acum la Fiorentina). Amândoi au fost acuzați că, după o noapte cu mult alcool, au agresat două persoane, inclusiv un oficial al Ministerului Comerțului.

2este numărul înfrângerilor suferite de Rostov în primele două etape ale campionatului rus: 0-2 cu Dinamo Moscova și 2-4 cu Zenit

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.