Liga Campionilor

Haos în Liga Campionilor! Ciocnire violentă între cele două galerii: „Horror! A fost ca un Armageddon"

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 04 august 2021

Fanii extremiști ai lui Dinamo Zagreb și ai Legiei Varșovia s-au bătut marți seară în capitala croată, într-o confruntare programată. Meciul va avea loc diseară, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

Când joacă Dinamo Zagreb și Legia Varșovia, cu facțiuni de ultrași recunoscuți pentru violența lor, orice se poate întâmpla.

S-au bătut cu bâtele. Au lansat torțe, pietre, scaune rupte, sticle. Tot arsenalul!

Marți, cu o zi înaintea meciului din Liga Campionilor, capitala croată s-a aprins în mijlocul incidentelor provocate de fanii extremiști. Bad Blue Boys, fanaticii lui Dinamo, și Teddy Boys ’95, facțiunea în negru a Legiei, s-au ciocnit în cartierul Dubrava. O confruntare programată, seara, la ora 21:30, susține cotidianul local 24sata.

200 de ultrași s-au bătut cu bâte, deși trupele de șoc ale poliției au apărut imediat. Au lansat torțe unii spre alții, pietre și scaune furate de pe terasele din zonă.

+5 Foto
foto: 24sata.hr/

„Horror! A fost ca un Armageddon"

„Era un zgomot îngrozitor. Polițiștii au încercat să-i înconjoare, fără succes. Huliganilor nici nu le-a păsat, au continuat să se bată", a povestit un martor pentru 24sata. „Au distrus totul în cale. Au intrat și într-un restaurant, aruncând cu sticle, pahare, scaune. Horror! A fost ca un Armageddon".

Mai târziu, la 22:45, poliția a dat un comunicat, în care anunța că „am reușit să prevenim un conflict major. Potrivit informațiilor pe care le avem acum, nimeni nu a fost rănit".

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.