Liga Campionilor

De ce n-a jucat Ianis Hagi » Gerrard a dezvăluit ce s-a întâmplat

Ianis Hagi a încercat să joace în Suedia, în Malmö - Rangers 2-1, foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 04 august 2021

Accidentat sâmbătă, în prima etapă a campionatului scoțian, Ianis Hagi a încercat să joace în Suedia, în Malmö - Rangers 2-1. Dar are încă dureri la glezna stângă. La încălzire, i-a spus managerului că nu poate evolua. 

Ianis Hagi a demarat noul sezon în plină viteză, deschizând scorul cu un gol de efect în prima etapă, la Rangers - Livingston (3-0). Numai că bucuria nu a durat prea mult. După o jumătate de oră, a părăsit terenul, accidentat la glezna stângă, afectată de un tackling violent din spate.

Steven Gerrard: „Sper ca leziunea lui Ianis Hagi să nu fie serioasă”

„Ianis are glezna ușor imflamată, dar sper ca leziunea să nu fie serioasă și să nu-l țină mult timp departe de gazon", spunea Steven Gerrard atunci. "Ar putea rata meciul de marți. Totuși, medicii noștri sunt foarte buni, e posibil să-l recupereze".

Marți seară, în Suedia, Ianis a ieșit pe teren înaintea partidei cu Malmö. Voia să joace, însă are încă dureri. I-a spus lui Gerrard că nu poate evolua. Și managerul lui Rangers le-a confirmat jurnaliștilor scoțieni: „La încălzire, Ianis Hagi a devenit indisponibil".

Fără el, albaștrii au pierdut la Malmö. 1-2, Steven Davis reușind să reducă scorul în al 5-lea minut de prelungire.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.