Liga 2

Daniel Oprița și Ștefan Iovan așteptau mai mulți fani la Steaua - Csikszereda: „Sunt puțini, am văzut”

+14 Foto
Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, la debutul în Liga 2. Daniel Oprița (39 de ani) nu a fost pe deplin mulțumit de prestația elevilor săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 august 2021

Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, la debutul în Liga 2. Daniel Oprița (39 de ani) nu a fost pe deplin mulțumit de prestația elevilor săi. 

Daniel Oprița crede că jucătorii săi au nevoie de mai multe meciuri de acomodare cu Liga 2 și cere ajutorul fanilor. 

Daniel Oprița, după Steaua - Csikszereda 1-0

„Este început de campionat, jucătorii trebuie să se obișnuiască cu Liga 2. Mulți au luat-o de jos, trebuie să se obișnuiască cu ritmul partidelor. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost alături de noi, chiar și în momentele grele.

Csikszereda este o echipă matură, au avut și ei ocazii, dar norocul a fost de partea noastră. Un egal cred că ar fi fost echitabil. Sunt mulțumit de atitudinea noastră, astăzi am câștigat prin dăruire și prin suportul fanilor. Puteau să vină mai mulți suporteri, dar mulți sunt plecați la mare în această perioadă de concedii. Nu mi s-a părut că au exagerat în timpul meciului, pe vremea mea era mai rău”, a spus Daniel Oprița. 

Sunt puțini, am văzut și eu acest lucru. Jocul bun aduce oamenii în tribune. Am încredere că echipa va face pașii normal. Venim din C, e primul joc, dar maturitatea și experiența vor fi din ce în ce mai bune.
- Ștefan Iovan

3.726 de spectatoriau asistat la meciul dintre Steaua și Csikszereda

Scandări anti-maghiare la Steaua - Csikszereda

Suporterii au aprins torțe și petarde încă din primele minute ale partidei. Crainicul arenei le-a cerut în repetate rânduri să înceteze, dar fără succes. În minutul 4, arbitrul a întrerupt meciul timp de câteva secunde, din cauza vizibilității scăzute.

Odată terminat arsenalul pirotehnic, ultrașii au comis un derapaj și mai grav. În minutul 21, cântecele anti-maghiare au putut fi auzite clar și pe transmisiunea live. Crainicul stadionului a fost nevoie să intervină din nou, de data asta pe un nou imperativ: „Vă rugăm să încetați cu scandările xenofobe! Clubul ar putea avea de suferit”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.