Liga 1

CFR CLUJ. A venit rezultatul RMN-ului în cazul lui Denis Alibec » Verdictul doctorilor

Denis Alibec // FOTO: Imago

Articol de Remus Răureanu  —  joi, 05 august 2021

Denis Alibec a rezistat doar 20 de minute pe teren în remiza lui CFR Cluj - Young Boys, 1-1, dar a primit o veste bună: are șanse să joace în returul de marți!

Atacantul de 30 de ani a efectuat miercuri seară un RMN, iar rezultatul a fost unul îmbucurător pentru el și pentru staff-ul campioanei.

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, Denis Alibec are doar un edem și o ușoară întindere în zona inghinală, un loc în care a fost operat în Turcia.

Înainte de analize, atacantul se temea să nu fie ceva mai grav, așteptându-se să fie diagnosticat cu o leziune musculară.

Denis Alibec poate juca în Young Boys – CFR Cluj

Vârful împrumutat de la Kayserispor are astfel șanse bune să joace marți, în manșa a doua din turul III al preliminariilor Ligii Campionilor.

Pentru moment, nu există garanții că Alibec va juca împotriva lui Young Boys, dar cert e că vârful va face deplasarea în Elveția.

Revenit sub comanda lui Șumudică, Alibec are două apariții pentru CFR în campionat, una ca titular, și un gol marcat, în victoria contra Chindiei, 1-0.

Alibec, schimbat cu Adi Păun în meciul cu Young Boys 

CFR s-a descurcat mai bine câtă vreme l-a avut pe Alibec în jocul cu Young Boys.

După accidentarea lui Denis, Șumudică l-a trimis în locul lui pe mijlocașul Adrian Păun, o schimbare defensivă de pe urma căreia echipa nu a câștigat. Ca să evolueze tot cu două vârfuri și în retur, la fel ca la Cluj, antrenorul ar trebui să apeleze la Debeljuh și la Omrani, ceilalți atacanți din lot

VIDEO Dumitru Dragomir, după CFR - Young Boys: „Diferența de valoare e de la cer la pământ! ”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.