Liga 2

Misterul invitațiilor din peluză, de la Steaua - Csikszereda » De la ce au pornit contrele între fani și care este realitatea

+14 Foto
Steaua a câștigat primul meci de la promovarea în Liga 2, scor 1-0, contra celor de la Csikszereda. O controversă a aprins disputa dintre fani în orele care au urmat partidei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 august 2021

Steaua a câștigat primul meci de la promovarea în Liga 2, scor 1-0, contra celor de la Csikszereda. O controversă a aprins disputa dintre fani în orele care au urmat partidei. 

La primul meci oficial pe noua arenă din Ghencea au asistat 3.726 de spectatori. Cei mai mulți au luat loc în Peluza Sud, zonă în care s-au vândut aproximtiv 1.000 de abonamente. Imediat după partidă, fanii rivalei FCSB au împânzit rețelele de socializare cu imaginea unor invitații în zona peluzei. 

Misterul invitațiilor de la CSA Steaua - Csikszereda

Invitațiile care au făcut înconjurul internetului și au dat startul ironiilor între fanii rivalelor CSA și FCSB erau de fapt în cealaltă peluză. Cum fanii celor de la Csikszereda nu au făcut deplasarea la București, în zonă au fost primiți mai mulți copii, din cadrul unor școli de fotbal. Inclusiv unele grupe de copii și juniori din cadrul CSA Steaua au luat loc în acel sector. 

Invitația care a declanțat conflictul între fanii celor de la CSA și FCSB

Fanii din Peluza Sud au luat loc în sectoarele 102, 103 și 104. Invitațiile au fost distribuite în sectorul 118 și 119, în partea opusă a arenei.

Explicația invitațiilor de la Steaua - Csikszereda

Nicu Bădescu, un reprezentant al Royal Victory Kids, academia de fotbal care a beneficiat de invitații în zona peluzei Nord, a lămurit situația, printr-un mesaj postat pe facebook. 

Ca reprezentant al Royal Victory Kids, țin să fac unele precizări referitoare la invitațiile de care micuții noștri au beneficiat aseară. Pentru că mai mulți dintre ei și-au manifestat intenția de a vedea meciul, am făcut o cerere scrisă către conducerea clubului pentru a primi un număr de 25 de invitații. Cererea a fost aprobată în cursul zilei de miercuri, iar noi am mers și am ridicat tichetele de la stadion. 

Alături de noi, în acel sector dedicat oaspeților (din câte am înțeles, dacă suporterii lui Csikszereda veneau la meci, cererea noastră nu ar mai fi fost aprobată), au mai stat juniorii clubului Steaua, care au intrat tot pe bază de invitație. Poza care circulă pe net și pe care ai postat-o și tu este din zona lor, pentru că noi am avut rândurile 7, 8 și 9.
- Nicu Bădescu

FOTO: Facebook @Radu Rosulescu

VIDEO Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

>

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.