Liga 1

Turcu: "Ţălnar l-a folosit pe Torje pentru a-l căli"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Acţionarul clubului din Ştefan cel Mare, Vasile Turcu a lăudat şi prestaţia echipei din meciul cu Poli Timişoara, unde spune că putea câştiga la cel puţin două goluri diferenţă. "Jocul nostru a fost în creştere, s-a văzut asta. Din păcate, am ratat mult şi nu ne-am concentrat bine la finalizare pentru că am fi putut câştiga fără probleme. Dacă am fi învins la două sau trei goluri nu s-ar fi mirat nimeni. Mă bucur că băieţii au înţeles mesajul nostru. Eu îi consider ca şi copiii mei şi sper să ne aprecieze pentru ce facem", a precizat acesta.

Despre acuzaţiile lui Marian Iancu, patronului de la Poli Timişoara, care susţine că Dinamo nu a respectat înţelegerea semnată la începutului acestui an, atunci când Gabriel Torje s-a transferat la gruprea din Ştefan cel Mare, conform căreia jucătorul nu avea voie să joace în meciul direct, Turcu a spus: "Am păţit şi noi chestia asta. De exemplu, la Pandurii a jucat Ilie Iordache, jucătorul nostru, care a fost omul meciului. Domnul Iancu nu trebuie să se supere pe noi. Oricum, Torje nu a făcut diferenţa în acest joc. Ar trebui să se bucure pentru el, fiindcă a avut curajul să joace împotriva stadionului, care îl huiduia. Cornel Ţălnar l-a folosit pe Torje pentru a-l căli în astfel de meciuri".

Transferat în urmă cu patru luni de la Poli la Dinamo pentru două milioane de euro, Gabriel Torje a evoluat timp de 25 de minute în meciul direct de sâmbătă de la Timişoara, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.