Liga 2

Prima reacție oficială a CSA Steaua, după ce fanii „militarilor” au afișat o cruce cu numele lui Becali pe ea: „Nu e normal ce s-a întâmplat”

CSA Steaua -Csikszereda 1-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 august 2021

Adrian Bumbescu, legenda Stelei și actual antrenor la Centrul de copii și juniori al clubului, a vorbit despre momentul de miercuri seara, când fanii roș-albaștrii au oferit un moment macabru, afișând o cruce cu numele lui Gigi Becali.

La primul meci oficial pe noul Ghencea, fanii din Peluza Sud nu l-au uitat pe finanțatorul FCSB, Gigi Becali, cel considerat responsabil pentru situația în care se află Steaua acum.

Ultrașii din Peluza Sud au dus războiul la extrem și au afișat o cruce imensă cu numele finanțatorului de la FCSB și cu doi ani: 1958, cel al nașterii, și 2021.

Despre acest incident a vorbit Adrian Bumbescu, fost jucător la Steaua: „Nu mi se pare un gest bun. Eu nu am fost la meci, nu m-am simțit bine aseară, a fost și căldura aceea. Nu face cinste celor care au făcut treaba asta, ca să spun acum, în mod oficial. Nu e normal să dorești răul cuiva. 

Nu e normal ce s-a întâmplat. Vin fel de fel de oameni, cu diferite gândiri, iar asta nu se asociază cu clubul nostru și cu politica clubului nostru”, a spus Bumbescu la ProX.

Momentul când fanii Stelei au afișat o cruce cu numele lui Becali pe ea

Scandări anti-maghiare la Steaua - Csikszereda

Suporterii au aprins torțe și petarde încă din primele minute ale partidei. Crainicul arenei le-a cerut în repetate rânduri să înceteze, dar fără succes. În minutul 4, arbitrul a întrerupt meciul timp de câteva secunde, din cauza vizibilității scăzute. Odată terminat arsenalul pirotehnic, ultrașii au comis un derapaj și mai grav. 

În minutul 21, cântecele anti-maghiare au putut fi auzite clar și pe transmisiunea live. Crainicul stadionului a fost nevoie să intervină din nou, de data asta pe un nou imperativ: „Vă rugăm să încetați cu scandările xenofobe! Clubul ar putea avea de suferit”.

Citește alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.