Liga 1

Brigada lui Andrei Chivulete, arbitraj scandalos! Două greșeli pro CFR Cluj în meciul cu CS Mioveni + Reacția lui Mihai Stoica

FOTO: Captură @Look Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 august 2021

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 49 al partidei cu CS Mioveni. Claudiu Petrila a plecat însă dintr-o poziție de ofsaid. 

Imediat după pauză, în minutul 49, Petrila a deschis scorul, cu un șut plasat, la colțul lung, din interiorul careului. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani a plecat însă dintr-o poziție de ofsaid. Era în afara jocului în momentul pasei venite de la Tahiri. Asistentul Vladimir Urzică a fost însă păcălit.

FOTO: Captură @Look Sport

Mihai Stoica, oficialul rivalei FCSB, a comentat într-o notă ironică: „Sub 2 metri e chiar OK”.

Chivulete n-a văzut un penalty pentru CS Mioveni

În minutul 76, Guilherme Garutti, fundașul central brazilian al Mioveniului, a cerut penalty după o ținere evidentă a lui Grovac. Andrei Chivulete, bine plasat, a lăsat faza să meargă. Ulterior, i-a acorda cartonaș galben lui Garutti, pentru proteste.

FOTO: Captură @Digi Sport 1

CFR Cluj a cerut prima penalty

CFR Cluj ar fi putut la rândul său să beneficieze de un penalty în minutul 18. Denis Ciobotariu a lovit mingea cu capul, după un corner, apoi a fost izbit de un apărător advers.

Claudiu Petrila, revelația sezonului la CFR Cluj

Claudiu Petrila a impresionat stagiunea trecută la Sepsi, locul unde campioana a decis să îl împrumute. Marius Șumudică a mizat pe el în prima parte a sezonului, iar fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu a dezamăgit. A înscris în disputele cu FCU Craiova, Academica Clinceni și CS Mioveni. 

Petrila a părăsit astăzi terenul accidentat, în minutul 58, acuzând dureri la spate.

VIDEO Marius Șumudică: „Deranjează, faptul că noi câștigăm titlul de 4 ani deranjează pe toată lumea! Mai luăm unul”

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.