Liga 1

Au început șicanele! Marius Șumudică nu l-a iertat pe Dinu Todoran: „Îi aștept și pe ei”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 august 2021

După CS Mioveni - CFR Cluj 0-1, Marius Șumudică (50 de ani) nu a ratat șansa de a-l „înțepa” pe Dinu Todoran (42), antrenorul celor de la FCSB.

„Marius Șumudică a spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi!”, au fost cuvintele lui Dinu Todoran la conferința de presă de vineri.

Declarația tehnicianului de la FCSB a ajuns la urechile lui Marius Șumudică, care l-a „înțepat” subtil pe Todoran imediat după meciul de la Mioveni, câștigat de campioană la limită, 1-0.

Marius Șumudică îi răspunde lui Dinu Todoran: „Îi aștept să facă un pas sau doi”

Noi am mai făcut astăzi un pas. Îi aștept și pe ei să facă unul sau doi”, a răspuns Șumudică, care nu s-a putut opri aici: „Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico bleu, foarte frumos. Știți ce avea? Printre alte abțibilduri era și unul cu FCSB”. Ironie referitoare la declarația conform căreia „ar fi cu Loganul prin Europa”.

Astfel, o nouă rivalitate pare să fi luat naștere în Liga 1. În ultima bătălie, Marius Șumudică a punctat, într-un meci în care „vișiniii” au fost favorizați de arbitraj. Duminică, de la ora 22:00, FCSB are șansa de a da replica. Vicecampioana va juca acasă, cu Gaz Metan.

În acest moment, CFR Cluj conduce ierarhia Ligii 1, având maximum de puncte (12) după 4 etape. FCSB a jucat 3 meciuri și a obținut doar 5 puncte, ocupând locul 5 în prezent.

VIDEO. Dinu Todoran, conferință de presă cu 2 zile înainte de FCSB - Gaz Metan Mediaș

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.