Publicitate

Leicester - Manchester City: Cine câștigă Supercupa Angliei? Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 august 2021

Leicester și Manchester City se întâlnesc azi, de la 19:15, în Supercupa Angliei. Confruntarea din Community Shield este sinonimă cu startul sezonului fotbalistic în Regat. Rămâne de văzut dacă Jack Grealish, noua vedetă a „cetățenilor” va debuta pentru Manchester City.

Înainte de startul noului an fotbalistic, Leicester și City au jucat 4, respectiv 3 jocuri de pregătire. „Vulpile” au câștigat doar un singur meci, ultimul, contra lui Villarreal, scor 3-2. În rest, trupa lui Brendan Rodgers a bifat o remiză cu QPR (3-3) și a pierdut cu Wycombe (1-0) și Burton (1-3, după penalty-uri). Dincolo, City a bifat doar trei partide amicale, câștigându-le pe toate: 2-0 cu Preston, 4-0 cu Barnsley și 4-1 cu Blackpool.

Revenind în zona meciurilor oficiale, Leicester și City și-au împărțit victoriile în sezonul trecut, de fiecare dată ieșind învingătoare formația din deplasare. Leicester a câștigat cu 5-2 pe terenul lui City, în timp ce „cetățenii” s-au impus cu 2-0 pe King Power Stadium. Pariorii pot profita dacă în partida Leicester - Manchester City vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Kevin De Bruyne și Phill Foden sunt accidentați și nu vor juca pentru City;
  • Evans, Fofana, Justin și Mendy au și ei șanse mici să evolueze pentru Leicester;
  • City a câștigat patru dintre ultimele cinci dueluri directe cu Leicester.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Leicester - Manchester City a fost mărită la 50, în loc de 1,75. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.