Liga 1

Curg laudele pentru Rapid după încă o victorie în Liga 1: „Are cel mai bun fotbal! Poate prinde play-off-ul”

FOTO: Facebook.com/FCRapid1923

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 August 2021

Rapid, echipă nou promovată, are un start excelent de sezon: trei victorii în primele patru etape din Liga 1.

După 1-0 cu FC Argeș, giuleștenii au fost extrem de lăudați pentru joc, rezultate. În plus, strategia conducerii a atras laude din partea foștilor jucători ai echipei, Dan Alexa și Cristi Dulca.

Dan Alexa: „Rapid are cel mai bun fotbal. Poate ajunge în play-off”

Eu zic că Rapidul arată cel mai bun fotbal! Are consistenţă și arată foarte bine din punct de vedere fizic. Nu-mi aduc aminte ca FC Argeş să-şi fi creat vreo ocazie. Rapid putea să mai înscrie 3-4 goluri. Este meritul staff-ului tehnic. 

Rapid arată bine înaintea derby-ului pe care îl aşteaptă de atâţia ani.

La cum arată Rapid acum, o văd clar în play-off. Rapid a făcut nişte jocuri incredibil de bune. Au venit şi jucători de mare valoare, care ştiu să interpreteze un joc, momente-cheie. Sunt jucători care nu fac greșeli. 

Rapid are nevoie de un atacant şi nu numai. Are 12-13 jucători foarte buni, dar problemele vor apărea în momentul în care vor fi absenţe importante. Cred că asta îi lipseşte Rapidului în momentul ăsta, încă 2-3 jucători care să fie soluţii la fel ca titularii. 

Dacă va câştiga derby-ul cu FCSB, o văd ducând turul de campionat bine spre foarte bine. Îşi poate asigura play-off-ul, apoi se poate întâmpla orice”, a spus Dan Alexa, fost antrenor și jucător la Rapid, la LookSport.

Cristi Dulca: „Rapid are maturitate, dar îi mai trebuie un atacant”

„Povestea continuă la Rapid! Faptul că n-a primit gol și a câştigat cu o echipă foarte bună, înseamnă foarte mult. Echipa arată maturitate și se vede faptul că în apărare au jucători cu multe meciuri în Liga 1.

Apreciez ce au făcut rapidiştii până acum, ţinând cont că sunt nou promovaţi. Ne aşteptam să mai dea şi rateuri, dar chiar a au ătat un fotbal foarte bun, cu dezinvoltură. Dar cred că lotul trebuie îmbunătăţit cu cel puţin cu un atacant”, a spus și Cristi Dulca.

VIDEO O delegație rapidistă a fost prezentă la mormântul lui Nicolae Dobrin

>

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.