Liga Campionilor

UEFA a trimis un arbitru de top la Young Boys - CFR Cluj + Ce meci va conduce Istvan Kovacs

Manșa decisivă dintre Young Boys Berna - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir (44 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 august 2021

Manșa decisivă dintre Young Boys Berna  - CFR Cluj, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir (44 de ani).

  • Young Boys - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 21:30. Turul din Gruia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 

UEFA a trimis din nou un arbitru de top la disputa dintre CFR Cluj și Young Boys Berna. Dacă manșa tur a fost arbitrată de olandezul Danny Makkelie, partida de la Berna va fi condusă de Cuneyt Cakir. 

Turcul a arbitrat în carieră două semifinale de Campionat Mondial și finala Ligii Campionilor din 2015, câștigată de Barcelona în fața lui Juventus, scor 3-1. Cakir a mai oficiat un meci important din istoria recentă a lui CFR Cluj, în play-off-ul Ligii Campionilor din sezonul 2019/2020. „Feroviarii” au fost învinși atunci de Slavia Praga, scor 0-1.

Istvan Kovacs, delegat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Altfel, Istvan Kovacs a fost delegat la returul dintre Șahtior și Genk, de marți, ora 20:30. „Centralul” din Carei va fi asistat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă este Marian Barbu. În prima manșă, vicecampioana Ucrainei s-a impus cu 2-1. 

VIDEO Șumudică explică de ce l-a iertat pe Chipciu: „S-au întâmplat lucrurile astea”

>

Citește și alte știri despre FCFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.