Liga 1

Octavian Popescu răsuflă ușurat: „Am fost stresat că nu-mi mai mergea jocul”

+21 Foto
Octavian Popescu // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 August 2021

Octavian Popescu (18 ani) afirmă că încrederea pe care a căpătat-o în ultima vreme a condus la golul victoriei în meciul dintre FCSB și Gaz Metan, scor 2-1. 

În minutul 79, Tavi, aflat de doar 7 minute pe teren, i-a adus victoria echipei gazdă, după ce a înșirat mai mulți adversari și a finalizat cu un șut plasat de la aproximativ 19 metri de poartă, care l-a prins pe picior greșit pe Vâlceanu.

Octavian Popescu, după FCSB - Gaz Metan: „Sunt foarte fericit”

„Sunt foarte fericit că am reușit să îmi ajut echipa, cu toate că am intrat în minutul 70. Am fost stresat, poate pentru că au fost așteptări mari de la mine, dar sunt fericit că am reușit să marchez. Mă bucur că am făcut suporterii fericiți, așteptăm acum meciul cu Rapid. 

Am prins mai multă încredere, după ce am stat stresat săptămânile astea că nu-mi mai mergea jocul.

La meciul cu Rapid îmi doresc să văd cât mai mulți suporteri de-ai noștri, o atmosferă foarte frumoasă și să câștigăm”, a declarat Popescu la Look Sport.

Faza golului a fost analizată și de Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan: „Acum am revăzut-o. Octavian Popescu trece pe lângă 9 jucători, noi suntem 9 și Popescu trece prin toți. E un copil cu calitate extraordinară!”. 

Citește mai multe știri despre FCSB - Gaz Metan:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.