Liga 1

Ilie Dumitrescu a criticat tactica de la FCSB și decizia lui Todoran: „Nu-l văd așa”

+21 Foto
Ianis Stoica // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 August 2021

Ilie Dumitrescu a analizat meciul făcut de FCSB contra lui Gaz Metan, nefiind de acord cu decizia antrenorului Dinu Todoran.

În victoria cu Gaz Metan (2-1), Dinu Todoran, antrenorul de la FCSB, l-a folosit în repriza a doua pe Ianis Stoica (18 ani) ca atacant, introducându-l la pauză în locul lui Mamut și schimbându-l în minutul 90+3 cu Oaidă.

Ilie Dumitrescu a criticat tactica de la FCSB: „Pe Ianis Stoica nu-l văd număr 9”

Fostul internațional a declarat că decizia lui Todoran nu este pe placul lui. Acesta crede că Ianis Stoica nu poate da randament ca vârf, dar l-a lăudat pe tânărul jucător, care a avut o ocazie importantă în minutul 89.

„Pe Ianis Stoica nu îl văd număr 9! Dar este un jucător extrem de interesant, de mare viitor. Este jucător cu personalitate, care ia acțiuni individuale. 

Are personalitate, imediat cum are culoare, dă la poartă și finalizează. Este un copil foarte bun”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

7a primit Ianis Stoica din partea Gazetai Sporturilor după FCSB – Gaz Metan

A fost o victorie muncită, iar jucătorii au tot meritul. Am băieți de caracter, am avut ocaziile cele mai clare. Tănase își dorește să avem mai multe ocazii? Le vom avea pe viitor. Acum ne bucurăm de victorie, de puncte, și ne pregătim de meciul cu Rapid.
- Dinu Todoran, antrenor FCSB

Nu am fost niciodată în drum spre Craiova. Am rămas la București, m-am pregătit serios și am revenit între buturi. Sper că acest succes ne va descătușa.
- Andrei Vlad, portar FCSB

VIDEO Valentin Crețu, declarații după victoria cu Gaz Metan: „N-am întâlnit o echipă dificilă, ne-au prins pe noi într-o perioadă slabă”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.