Liga Campionilor

Verdict dur după eliminarea lui CFR Cluj din Liga Campionilor: „Ăsta e nivelul, e neputință!”

Young Boys -CFR Cluj 3-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 august 2021

CFR Cluj a pierdut returul meciului cu Young Boys Berna, scor 1-3. Ardelenii au fost eliminați din Liga Campionilor și vor evolua în play-off-ul Europa League, împotriva sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad.

Totul despre Young Boys - CFR Cluj, AICI

La finalul partidei pierdută categoric de CFR Cluj, 1-3 la Berna, Helmuth Duckadam s-a arătat dezamăgit de modul în care CFR a evoluat împotriva lui Young Boys.

„Ce m-a surprins în repriza a doua este că CFR n-a reușit să forțeze, să marcheze un gol, să ajungă la un 3-2, să mai aibă șanse la prelungiri. Aici cred că s-a oprit filmul. CFR n-a putut să forțeze. 

Aici e nivelul nostru. Am rămas uimit. Totuși, ai pauză. Ai greșit, ești condus cu 3-1. Nici Young Boys n-a mai forțat în repriza a doua, dar de ce nu forțezi tu? Aici cred că e neputință!”, a spus Dukadam în emisiunea „Fotbal Club”, la Digi Sport.

CFR Cluj o va înfrunta pe Steaua Roșie Belgrad pentru un loc în grupele Europa League

CFR a pierdut fără drept de apel returul cu Young Boys, 1-3, și este eliminată din Liga Campionilor. Va continua însă în play-off-ul Europa League, unde va da piept cu Steaua Roșie Belgrad, echipă eliminată surprinzător de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii, după 1-1 în Serbia și 0-1 în Moldova. 

Partidele din play-off-ul Europa League sunt programate pe 19, respectiv 26 august. CFR Cluj va juca returul pe teren propriu. Cel mai valoros jucător este mijlocașul Mirko Ivanici, cotat la 6,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt. 

La sârbi evoluează și un jucător trecut prin Liga 1, portarul Milan Borjan, care a evoluat șase luni în 2012 pentru FC Vaslui și a mai apărat la Ludogorets și Sivasspor.

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.