Europa League

CFR Cluj o va înfrunta pe Steaua Roșie Belgrad pentru un loc în grupele Europa League

Steaua Roșie Belgrad -CFR Cluj, în play-off-ul Europa League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 august 2021

Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj se vor întâlni în play-off-ul Europa League, după ce ambele echipe au fost eliminate în turul 3 al Ligii Campionilor.

CFR a pierdut fără drept de apel returul cu Young Boys, 1-3, și este eliminată din Liga Campionilor. Va continua însă în play-off-ul Europa League, unde va da piept cu Steaua Roșie Belgrad, echipă eliminată surprinzător de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii, după 1-1 în Serbia și 0-1 în Moldova.

Partidele din play-off-ul Europa League sunt programate pe 19, respectiv 26 august. CFR Cluj va juca returul pe teren propriu. Cel mai valoros jucător este mijlocașul Mirko Ivanici, cotat la 6,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.

La sârbi evoluează și un jucător trecut prin Liga 1, portarul Milan Borjan, care a evoluat șase luni în 2012 pentru FC Vaslui și a mai apărat la Ludogorets și Sivasspor.

Steaua Roșie Belgrad, adversar dificil pentru CFR

Deși a pierdut rușinos cu Sheriff Tiraspol, Steaua Roșie Belgrad va fi un adversar greu pentru CFR în tentativa de a ajune în grupele Europa League.

Campioana Serbiei are un lot cotat la 63,5 milioane de euro, dublu față de campioana României!

Cum va arăta Steaua Roșie cu CFR: Borjan - Gajic, Dragovic, Degenek, Rodic - Sanogo, Kanga - Ivanic, Falco, Katai - Diony

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.