Liga Campionilor

Șumudică, record negativ în Liga Campionilor » Antrenorul lui CFR, unic în fotbalul românesc

+7 Foto
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de Liviu Manolache  —  miercuri, 11 august 2021

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile Ligii Campionilor, după eșecul din turul 3 preliminar, în fața celor de la Young Boys Berna. 

CFR Cluj a pierdut manșa retur a duelului cu Young Boys Berna din runda 3 preliminară a Ligii Campionilor, scor 1-3. Surclasată de campioana Elveției, echipa lui Șumudică ratează marele vis, prezența în grupele Ligii Campionilor. 

Șumudică, record negativ după Young Boys - CFR Cluj

Eșecul l-a adus pe Marius Șumudică în vârful unui clasament în care antrenorul nu și-ar dori să fie. Șumi a devenit primul antrenor român care este eliminat de 3 ori în preliminariile celei mai importante competiții inter-cluburi.

Șumudică a mai fost eliminat în turul 3 preliminar atunci când le-a condus pe FC Vaslui, în sezonul 2012/2013, 1-1 și 1-4 cu Fenerbahce, și Astra, în sezonul 2016/2017, 1-1 și 0-3 cu FC Copenhaga.

Până la meciul din această seară, Șumudică era la egalitate cu Mihai Stoichiță, Cornel Dinu, Dan Petrescu și Mircea Rednic în topul eliminărilor, fiecare având câte două.

Statisticile meciului Young Boys - CFR Cluj 3-1, via sofascore.ro

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.