Liga 1

Gigi Becali nu mai are limite la FCSB! » Nou ordin transmis lui Todoran privind alcătuirea echipei

Gigi Becali / Sursă foto: Imago Images

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  miercuri, 11 august 2021

Imixtiunea lui Gigi Becali aproape că nu mai are limite la FCSB: le-a ordonat celor de la echipă să-l bage la joc, în etapele viitoare, pe Andrei Burlacu, atacantul adus de la CSU Craiova, deși acesta n-a mai disputat niciun meci oficial de un an și jumătate. 

FCSB e pe cale să mai bifeze un record în fotbalul românesc. Să debuteze deja, până la pauza Ligii 1 pentru meciurile naționalei din septembrie, un fotbalist adus acum două săptămâni, deși acesta n-a mai jucat fotbal din primăvara anului trecut! 

Gigi Becali îl vrea în teren pe Andrei Burlacu

Andrei Burlacu a fost solicitat în teren de Gigi Becali, cel care le-a transmis celor din staff-ul tehnic că jucătorul a avut suficient timp la dispoziție să se pună la punct cu pregătirea fizică pentru a evolua măcar 20-30 de minute. 

Burlacu însă e un fotbalist care reînvață acum să joace. Are o perioadă de pauză, de la jocuri, absolut șocantă. Ultima dată când el a apărut pe teren s-a întâmplat în 7 martie 2020! Înainte ca fotbalul românesc să oprească întrecerile din cauza pandemiei.

Atunci el era la Concordia Chiajna, în liga secundă. De atunci n-a mai jucat deloc, astfel că pe 7 august s-au legat nu mai puțin de 17 luni fără meci!

Burlacu a împlinit 24 de ani la începutul acestui an

Dacă atacantul adus în această vară ar intra atât de repede n-ar fi nici pe departe singurul fotbalist care ar trebui să facă față unei asemenea situații. 

Toja, adus tocmai din SUA, de la Dallas, în vara lui 2008, a fost folosit în meciul tur cu Galatasaray, din barajul pentru grupele Champions League. La nici două zile după ce a aterizat în România! 

De asemenea, Andrei Marc a jucat la mai puțin de 24 de ore după ce a semnat contractul.

1 gola marcat Burlacu în ultimii 2 ani; el fiind ca profil atacant, l-a reușit în februarie 2020

1 selecțiea bifat Burlacu în echipa națională de tineret, în octombrie 2017

Cota lui Andrei Burlacu s-a prăbușit de 10 ori 

Burlacu a fost un fotbalist care în urmă cu 3-4 ani se anunța un mare talent. Prestațiile lui bune în tricoul Universității Craiova i-au creat o cotă foarte bună, chiar dacă avea sub 20 de ani. 

Timp de un an, între decembrie 2017 și decembrie 2018, transfermarkt l-a evaluat la 500.000 de euro, după care însă s-a prăbușit. N-a mai reușit absolut nimic notabil, iar în momentul de față nivelul său e de 10 ori mai mic decât acum doi ani și jumătate.

VIDEO Helmuth Duckadam: „FCSB o bate lejer pe Rapid”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.