Campionate

Galatasaray a pregătit noua ofertă pentru Moruțan și mai vrea un român!

Galatasaray nu a renunțat la Moruțan!

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 11 august 2021

Galatasary pregătește 6 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan (22 de ani), dar numai dacă se desparte de Falcao și Feghouli. Și ar fi propus 6,5 milioane de euro Parmei pentru Dennis Man (22 de ani).

Galatasaray nu a acceptat să plătească 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan, cât a pretins patronul lui FCSB. Dar transferul mijlocașului la clubul turc încă s-ar putea realiza în această vară.

Condiția pentru ca Olimpiu Moruțan să semneze cu Galatasaray

Potrivit cotidianului Fotomac, Cim-Bom-Bom ar avea pregătite 6 milioane de euro cu care să-l cumpere pe jucătorul în vârstă de 22 de ani ca număr 10. Totuși, el va ajunge la Istanbul numai cu o condiție. Ca roș-galbenii să se despartă în această lună de două dintre starurile sale: Radamel Falcao și Sofiane Feghouli. Altfel, nu!

Parma nu îl cedează pe Dennis Man pentru jumătate din suma plătită lui FCSB

Așteptând să plece Falcao și Feghouli și fără a avea siguranța că FCSB îl va ceda pe Moruțan pentru 6 milioane, Galata încearcă și o altă variantă. Tot un român. Dennis Man.

Același jurnal turc susține că a fost făcută o ofertă Parmei de 6,5 milioane de euro. Însă patronul "cruciaților", americanul Kyle Krause, nu îl va vinde pe Man pentru jumătate din suma plătită pentru achiziționarea lui de la FCSB.

VIDEO Ce spune Dennis Man despre plecarea de la FCSB și cum glumește cu Moruțan: „Oli, am îmbătrânit...”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.