Liga 1

Interes uriaș pentru Rapid - FCSB! Coadă încă din prima zi la casa de bilete de la Arena Națională

+10 Foto
Fanii Rapidului vor să facă o atmosferă de vis la derby-ul cu FCSB // foto: captură DigiSport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 August 2021

Rapid- FCSB, primul derby din acest sezon, se va juca duminică, iar fanii promit să facă o atmosferă incendiară pe Arena Națională.

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport.

Rapid este pe locul 2 în Liga 1, fiind neînvinsă în patru etape, iar parcursul trupei lui Mihai Iosif îi încântă pe fani, care vor să fie alături de favoriți la primul meci tare al sezonului, cu rivala FCSB.

Azi s-au pus în vânzare tichete și la casele de bilete de la Arena Națională, iar primii fani ai Rapidului au venit deja la stadion pentru le cumpăra. Clubul anunțase că avea să comercializeze bilete și la case începând de miercuri, dar cererea mare a schimbat planul, tichetele fiind puse în vânzare de azi. 

Suporterii s-au înghesuit să cumpere bilete de la casa de bilete din Pierre de Coubertin, care este deschisă de la ora 17:00 până la ora meciului.

Giulștenii au anunțat că au vândut aproximativ 7.000 de bilete, doar online, pentru derby-ul cu FCSB, și speră să vândă cât mai multe până la ora meciului.

  • Foto: Captură DigiSport

Prețuri bilete Rapid – FCSB

  • Peluză – 20 de lei
  • Tribuna I – 35 de lei
  • Tribuna II – 55 de lei

Interes uriaș pentru Rapid – FCSB

Rapid estimează că vor fi minimum 30.000 de fani ai săi pe Arena Națională duminică seară. Stadionul va fi deschis la 75 la sută din capacitate, ceea ce înseamnă că o să fie redus la 41.000 de locuri.

Fanii FCSB ar avea, așadar, vreo 2.000 de tichete, cât înseamnă 5 la sută, procentul rezervat oaspeților. Suporterii echipei pe care o conduce Becali speră să aibă 5.000 de locuri în peluză, mai mult decât dublu, o situație care poate să fie posibilă în urma unui acord de reciprocitate între cluburi. Rapid ar avea, de asemenea, mai mulți fani în retur față de numărul obligatoriu.

VIDEO Rapid - FCSB, duel tare în Liga 1! Totul despre derby

>

Citește mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.