Liga 1

Paul Anton îi declară război lui Dinamo: „Va câștiga cu ochii închiși la TAS!”

Paul Anton / Sursă foto: GSP

Articol de Viorel Tudorache  —  joi, 12 august 2021

Paul Anton (30 de ani) este obligat să mai rămână la Dinamo, după ce Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CSNSL) din cadrul FRF i-a respins, miercuri, 11 august, memoriul prin care solicita încetarea raporturilor contractuale și să devină astfel jucător liber de contract. 

CNSL a decis în favoarea clubului: "Cu opinie majoritară: respinge cererea reclamantului ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile". 

Trei membri ai CNSL au respins memoriul lui Anton, iar doi au considerat că jucătorul trebuie declarat liber de contract. Mijlocașul are de încasat patru salarii restante și nici nu acceptă să-i fie micșorat salariul lunar de 19.000 de euro.

Conducerea lui Dinamo nu intenționează să-i denunțe contractul lui Paul Anton, în speranța că îl va vinde, iar în conturile clubului aflat în insolvența va intra o sumă importantă.

Paul Anton îi declară război lui Dinamo

Numai că Paul Anton nu este de acord cu planurile dinamoviștilor

"Paul nu este o marfă sau o vacă ce poate fi dusă în lanțuri să fie vândută. E om și trebuie întrebat dacă vrea să meargă acolo. Jucătorul este mai îndârjit ca niciodată. El va pleca doar liber de contract, iar Dinamo nu va încasa niciun leu pe el. 

Era dispus să mai renunțe la o parte din bani, dar nimeni de la Dinamo nu a negociat cu el", a declarat avocatul Lucian Enache, de la AFAN, care îl reprezintă pe fostul căpitan al lui Dinamo la comisiile FRF, în litigiul cu clubul din Ștefan cel Mare.

Paul Anton este decis să facă recurs. "La Comisia de Recurs a FRF sigur va fi schimbată soluția. Nu cred că FRF își va permite să plătească în solidar cu Dinamo daunele pe care le vom cere la TAS. Paul Anton va câștiga cu ochii închiși la TAS", a adăugat apărătorul fotbalistului.

Paul Anton s-a înscris la masa credală

Avocatul lui Anton a mai precizat că Paul Anton s-a înscris la masa credală pentru a-și recupera o parte din cele patru salarii restante, și are de primit două salarii, aferente lunilor de după intrarea clubului în insolvență. 

"Paul este neplătit din februarie. A primit doar 20% dintr-un salariu. Toți jucătorii de la Dinamo au primit salariile pe luna iulie, în afară de el", a mai dezvăluit avocatul lui Anton, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Paul Anton nu va ceda psihic. Presiune e pe Dinamo. Trebuie să-i plătească salariul pe două luni. Este accidentat și nu se grăbește să se transfere. Plătește din buzunarul lui 200 de lei zilnic pentru recuperare. Are referat medical, nu e adevărat că se dă lovit. S-a accidentat la antrenament.

Paul Anton își respectă statutul. Dacă se va recupera, el va juca pentru Dinamo, chiar și neplătit!
 - Lucian Enache, avocat AFAN

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - CS Mioveni

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.