Europa League

Modificare de ultim moment: UEFA a mutat Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj » Când se joacă meciul

+7 Foto
CFR Cluj vrea să-și ia revanșa după ce a fost spulberată de Young Boys. Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 August 2021

Deși CFR Cluj va disputa play-off-ul de Europa League, competiție care se desfășoară, de regulă, în ziua de joi, prima manșă cu Steaua Roșie Belgrad, programată săptămâna viitoare, la Belgrad, va avea loc marți seară, de la ora 22:00. 

UEFA a stabilit în așa fel încât să evite din start orice posibilitate ca joi cele două mari rivale din capitala Serbiei, Steaua Roșie și Partizan, să evolueze ambele pe teren propriu

Partizan s-a calificat aseară în play-off-ul din Conference League și va evolua în play-off împotriva portughezilor de la Santa Clara. Stadioanele celor două rivale sunt poziționate extrem de aproape unul de celălalt.

CFR Cluj vrea să-și ia revanșa după ce a fost spulberată de Young Boys

CFR a pierdut fără drept de apel returul cu Young Boys, 1-3, și a fost eliminată din Liga Campionilor. Va continua însă în play-off-ul Europa League, unde va da piept cu Steaua Roșie Belgrad, echipă eliminată surprinzător de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii, după 1-1 în Serbia și 0-1 în Moldova. 

+7 Foto
foto: Guliver/gettyimages

Partidele din play-off-ul Europa League sunt programate pe 17, respectiv 26 august. CFR Cluj va juca returul pe teren propriu.

CFR Cluj, misiune complicată cu Steaua Roșie Belgrad

Steaua Roșie Belgrad, cea mai bună echipă a Serbiei de patru ani, a fost eliminată de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii. Speră să se revanșeze contra lui CFR Cluj, în play-off-ul Europa League.

Sezonul trecut, primul complet al lui Dejan Stankovici ca antrenor, Steaua Roșie a zburat în campionat, zdrobind toți adversarii. Neînvinsă, cu 35 de victorii în 38 de etape și 114 goluri marcate, record. Al 4-lea titlu consecutiv, plus Cupa Serbiei. Peste event, un joc foarte bun, solid, în viteză.

12 jucători străiniare în lot campioana Serbiei, 38,7% din întregul lot al lui Dejan Stankovici

Echipă-tip Steaua Roșie (4-2-3-1): Borjan - Gajici, Dragovici, Degenek, Rodici - Sanogo, Kanga - Ivanici, Falco, Katai - Diony Antrenor: Dejan Stankovici

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.