Liga 1

Interes din Liga 1 pentru Deian Sorescu: „Mi s-au propus tot felul de scheme”

+50 Foto
Deian Sorescu / foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor   —  sâmbătă, 14 august 2021

Iuliu Mureșan, noul număr unu din conducerea dinamovistă, a oferit detalii la GSP Live despre o posibilă plecare a golgeterului Deian Sorescu (23 de ani).

Deian Sorescu, golgeterul la zi al campionatului, nu trece prin cea mai fericită situație la Dinamo. El se numără printre jucătorii neplătiți de conducere, iar intenția sa ar fi să părăsească formația din Ștefan cel Mare în această vară. Iuliu Mureșan spune că inclusiv echipe din Liga 1 au pus ochii pe Sorescu.

Iuliu Mureșan: „Mi s-au propus tot felul de scheme pentru Sorescu”


„Sunt niște discuții pentru Deian Sorescu. E cel mai atractiv jucător când vine vorba de un transfer. Au fost discuții din țară și din străinătate. Nu șțiu cine din țară și-ar permite să plătească bani pentru Sorescu. 

Pentru el, au fost tatonări și din țară, dar care nu ne satisfac deloc. Mi s-au propus tot felul de scheme, pe care nu le-am acceptat. 

L-am evaluat pe Sorescu la o sumă. Mi-ar părea rău să plece, e jucătorul care dă goluri. Cu greu ne vom despărți de el. Pentru o sumă corespunzătoare, adică peste un milion de euro, nu vom avea ce face, va trebui să-l vindem”, a declarat Iuliu Mureșan, în direct la GSP Live. 

Sorescu ar costa între 5 și 20 de milioane de euro. Are plămâni de 20 de milioane de euro, tehnică de 10 milioane și moral de competiție înaltă de 10 milioane de euro 

- Dumitru Dragomir, la Pro X


5 goluriare Sorescu în patru etape din Liga 1

1.400.000 de euroe cota lui Sorescu, potrivit transfermarkt

+50 Foto
FOTO: Vlad Nedelea

Gaziantep l-a vrut pe Sorescu

Deian Sorescu ar fi putut ajunge în Turcia. Gaziantep l-a ofertat pe căpitanul lui Dinamo, dar propunerea a fost respinsă.

Sorescu atrage în continuare interesul echipelor din străinătate. Principalul produs de export al dinamoviștilor, care se poate lăuda cu un început de sezon foarte bun, a fost ofertat recent de o echipă din Turcia.

Este vorba despre Gaziantep, transmit sursele GSP.ro. Fosta echipă a lui Marius Șumudică a oferit în jur de 600.000 euro pentru Sorescu, dar propunerea a fost respinsă de șefii clubului din Ștefan cel Mare.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.